Vergelijkingskaarten

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? En wil je weten hoeveel dat kost? Je vindt alle informatie in ons vergelijkingskaart. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Dat maakt het gemakkelijker om onze diensten te vergelijken met die van anderen. En je kunt ook de kosten vergelijken.

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze informatie is dus niet specifiek afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wil je een offerte op maat? Maak dan een afspraak voor een (kosteloos) kennismakingsgesprek.

Download document (pdf)


Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Jouw doelen en wensen staan altijd voorop. Dat is wat ons drijft en dat is waarin wij ons onderscheiden. Natuurlijk kun je bij ons rekenen op gedegen financiële kennis en ruime ervaring. Daar voegen wij onze persoonlijke en betrokken aanpak aan toe. Eenvoud en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeraar of product. Jouw belang komt eerst. Altijd. En daarvoor gaan we tot het uiterste.

Wij denken in mogelijkheden en veranderen die samen met jou in zekerheden! Neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek of kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken staat voor:

  • Vertrouwen en betrokken
  • Gemak en zekerheid
  • Onafhankelijkheid
  • Transparantie