Financiële planning

Nu lekker leven terwijl je weet dat je ook in de toekomst je wensen en doelen kunt waarmaken? Laat dan een financieel plan opstellen door onze gecertificeerde financiële planners.

“Wij zijn gecertificeerde financieel planners en dus ‘van de cijfers’. Toch staat de mens bij ons voorop.”
Financiële planning. Nu lekker leven terwijl je weet dat je ook in de toekomst je wensen en doelen kunt waarmaken? Laat dan een financieel plan opstellen door onze gecertificeerde financiële planners.

Aanpak financieel plan

Om jou van het beste advies te voorzien, willen we eerst jouw casus goed begrijpen. Wie ben jij en wat wil je bereiken? Wat beweegt jou? In een kennismakingsgesprek brengen we dat in kaart. We willen je eerst goed leren kennen om daarna de mogelijkheden te veranderen in zekerheden. Na dit vrijblijvende kennismakingsgesprek ontvang je een offerte.

De basis leggen voor een financieel plan

Eerst maken we een overzicht van je financiële situatie. Je inkomsten, uitgaven, bezittingen en eventuele schulden stoppen we in een Persoonlijk Financieel Overzicht. Met behulp van geavanceerde software werken we vervolgens verschillende scenario’s uit. De software maakt met behulp van overzichten en grafieken inzichtelijk wat er op de langere termijn gebeurt met je inkomenssituatie en vermogenspositie. Je ziet wat de gevolgen zijn als je aan bepaalde ‘knoppen draait’.

De juiste route kiezen voor jouw financieel plan

Je ontvangt onze conclusies en aanbevelingen netjes samengevat in een rapport. In een persoonlijk gesprek lichten we dat toe. Samen met jou kiezen we vervolgens de meest passende route om jouw wensen en doelen te realiseren. Wil je starten met beleggen? Heb je een hypotheek nodig? Dient de aangifte Inkomstenbelasting verzorgd te worden? Is er een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of lijfrente nodig? Dat soort activiteiten doen we desgewenst ook. Voor andere, zeer specifieke, werkzaamheden werken we samen met ervaren specialisten, zoals notarissen en vermogensbeheerders.

Monitoren: ligt jouw financieel plan nog op koers?

Het monitoren van jouw situatie in de tijd vormt een belangrijk onderdeel van een succesvolle financiële planning. Omstandigheden wijzen namelijk continu. Door wet- en regelgeving (belastingen!), inflatie, maar ook door life events als trouwen, scheiden, overlijden, arbeidsongeschiktheid, eerder stoppen met werken of werkloosheid. Wij helpen je met het afdekken van de risico’s die daarbij horen. We houden de vinger aan de pols en stellen proactief maatregelen of aanpassingen voor om de gestelde doelen te kunnen realiseren.

“Een accountant kijkt terug. Wij kijken vooruit en stellen daarvoor scenario’s op en monitoren de voortgang.”

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken is CFP-gecertificeerd financieel planner

Een gecertificeerd planner geeft integraal financieel advies. Kijkt niet naar één product, maar naar alle onderdelen van de financiële situatie van zijn klant. Een planner betrekt in zijn advies ook de klantwensen, de doelstellingen en de risico’s op de lange termijn.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Jouw doelen en wensen staan altijd voorop. Dat is wat ons drijft en dat is waarin wij ons onderscheiden. Natuurlijk kun je bij ons rekenen op gedegen financiële kennis en ruime ervaring. Daar voegen wij onze persoonlijke en betrokken aanpak aan toe. Eenvoud en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeraar of product. Jouw belang komt eerst. Altijd. En daarvoor gaan we tot het uiterste.

Wij denken in mogelijkheden en veranderen die samen met jou in zekerheden! Neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek of kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken staat voor:

  • Vertrouwen en betrokken
  • Gemak en zekerheid
  • Onafhankelijkheid
  • Transparantie