Over Braspennincx Financiële Planning & Hypotheken

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken is een onafhankelijke financiële dienstverlener in Breda. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door Certified Financial Planner Ton Braspennincx.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken is een onafhankelijke financiële dienstverlener in Breda. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Certified Financial Planner Ton Braspennincx.

Aanpak dienstverlening

De vele financiële vraagstukken waarmee mensen te maken hebben, boeiden hem dusdanig dat hij zich hierin specialiseerde en zijn eigen adviesbedrijf startte.

Eerst alleen, maar inmiddels met een ervaren team van professionele financiële adviseurs helpt hij klanten aan de best passende oplossing op het gebied van financiële planning en/of hypothecaire planning.

Wat is een gecertificeerd financieel planner?

Een Certified Financial Planner geeft integraal financieel advies. Hij kijkt niet naar één product maar naar alle onderdelen van de financiële situatie van zijn klant. Een planner betrekt in zijn advies ook de klantwensen, de doelstellingen en de risico’s op de lange termijn.

Een CFP-gecertificeerd financieel planner is uitgebreid opgeleid volgens de strenge opleidings– en certificeringseisen van het CFP-Keurmerk. Het keurmerk biedt klanten zekerheid op het gebied van de deskundigheid en de praktijkervaring van de financieel planner. Een CFP-planner kan over de meest complexe zaken adviseren, ook al omdat hij – indien nodig – voor specifieke deelgebieden specialisten uit zijn netwerk inschakelt. Denk aan specialiste onderwerpen als pensioenen, beleggingen, echtscheidingen en nalatenschappen.

Federatie Financieel Planners

De Federatie Financieel Planners (FFP) is de beroepsorganisatie van gecertificeerd financieel planners met de CFP-titel in Nederland. De financiële planners van Braspennincx Financiële planning & Hypotheken bezitten de CFP-titel en zijn aangesloten bij de federatie. Dat betekent dat de planners permanent bijscholing dienen te volgen. FFP bewaakt het naleven van de gedragscode en voert indien nodig het tuchtrecht voor financieel planners uit. Kies je voor Braspennincx Financiële planning & Hypotheken dan kies je voor vakkennis en zekerheid. 

Website FFP
“Iedere situatie is anders. Om het best mogelijke advies te kunnen geven, besteden wij veel tijd aan het in kaart brengen van jouw  persoonlijke omstandigheden en wensen.”

Ons team

Ton Braspennincx

Ton Braspennincx

Certified Financial Planner en ondernemer/eigenaar

Ton is niet alleen goed met cijfers en het geven van financieel advies, hij is ook iemand die graag het persoonlijke gesprek met de klant aangaat om zijn of haar situatie en drijfveren goed te begrijpen. 

David Bassing

David Bassing

Certified Financial Planner en paraplanner

David is de ‘detaillist’ in het team. Cijfers, wetten en regels uitpluizen doet hij graag om vervolgens met de best mogelijke oplossing te komen. Vindt de combinatie tussen cijfers, analytisch denken en de menselijk factor ‘fantastisch’.

Jack Hermans

Jack Hermans

Certified Financial Planner en relatiebeheerder

Meer dan veertig jaar in het hypothecaire bankwezen staat er bij Jack op de teller. Zijn schat aan ervaring zet hij nog iedere dag vol overgave in voor zijn relaties én voor het team.

Ingrid Canjels

Ingrid Canjels

Office manager

Ingrid houdt zich bezig met alle belangrijke ‘randzaken’. Is een ster met Excel en excelleert als ze mag ‘organiseren’. Houdt van de drive en daadkracht op kantoor.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken is CFP-gecertificeerd financieel planner

Een gecertificeerd planner geeft integraal financieel advies. Kijkt niet naar één product, maar naar alle onderdelen van de financiële situatie van zijn klant. Een planner betrekt in zijn advies ook de klantwensen, de doelstellingen en de risico’s op de lange termijn.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Jouw doelen en wensen staan altijd voorop. Dat is wat ons drijft en dat is waarin wij ons onderscheiden. Natuurlijk kun je bij ons rekenen op gedegen financiële kennis en ruime ervaring. Daar voegen wij onze persoonlijke en betrokken aanpak aan toe. Eenvoud en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeraar of product. Jouw belang komt eerst. Altijd. En daarvoor gaan we tot het uiterste.

Wij denken in mogelijkheden en veranderen die samen met jou in zekerheden! Neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek of kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken staat voor:

  • Vertrouwen en betrokken
  • Gemak en zekerheid
  • Onafhankelijkheid
  • Transparantie