Hypothecaire planning

Je wilt een hypotheek afsluiten, maar jouw situatie is net wat ingewikkelder dan gangbaar? Bijvoorbeeld omdat je ondernemer bent? Omdat je vermogen hebt, of omdat je in België wilt gaan wonen? Of wil je een pand kopen om te verhuren?

Hoe ingewikkelder het vraagstuk, hoe liever wij het hebben! Daarom spreken wij liever van hypothecaire planning. Het is namelijk meer dan het eenmalig afsluiten van een hypotheek. Je krijgt een compleet advies.

Je wilt een hypotheek afsluiten, maar jouw situatie is net wat ingewikkelder dan gangbaar? Bijvoorbeeld omdat je ondernemer bent? Omdat je vermogen hebt, of omdat je in België wilt gaan wonen? Of wil je een pand kopen om te verhuren?

Aanpak hypothecaire planning

Net als bij financiële planning maken we eerst uitgebreid kennis. Wie ben jij en wat zijn jouw wensen en doelen? Welke huis wil je aankopen? We brengen je financiële positie in kaart en je ontvangt een offerte voor onze dienstverlening.

Hypothecaire planning = Hypotheekadvies dat het verschil maakt

Gecompliceerde inkomenssituaties, zelfstandige ondernemers, schenk- en leenconstructies, fiscaliteiten; noem maar op. Wat gebeurt er als je eerder wilt stoppen met werken, of als je met pensioen gaat, bijvoorbeeld? We brengen alles in kaart wat nodig is om tot een gedegen advies te komen. Het zijn dit soort uitdagende vraagstukken waarin de gecertificeerde financieel planners van Braspennincx Financiële planning & Hypotheken het verschil maken. Minder complexe vraagstukken verdienen natuurlijk ook een goed plan, dus die pakken we ook met alle plezier op.

Hypothecaire planning: van plan tot afsluiten hypotheek

Je ontvangt vervolgens een hypothecair plan toegespitst op jouw situatie. Natuurlijk kijken we ook naar de betaalbaarheid van je hypotheek op de langere termijn. We bemiddelen bij de totstandkoming van de hypotheek. Indien gewenst verzorgen we ook het beheer van je hypotheek gedurende de looptijd ervan. Kortom; je mag van ons meer verwachten dan alleen het afsluiten van een hypotheek. Je krijgt een hypotheekadvies ‘plus’. Er zit een heel plan achter.

“Met een goed hypothecair plan ben je verzekerd van een goede nachtrust. Dat is onbetaalbaar.”
Ton Braspennincx

Wil jij een hypothecair plan op maat?

Neem dan direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken is een onafhankelijke financiële dienstverlener in Breda. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door Certified Financial Planner Ton Braspennincx. De vele financiële vraagstukken waarmee mensen te maken hebben, boeiden hem dusdanig dat hij zich hierin specialiseerde en zijn eigen adviesbedrijf startte.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken is CFP-gecertificeerd financieel planner

Een gecertificeerd planner geeft integraal financieel advies. Kijkt niet naar één product, maar naar alle onderdelen van de financiële situatie van zijn klant. Een planner betrekt in zijn advies ook de klantwensen, de doelstellingen en de risico’s op de lange termijn.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Jouw doelen en wensen staan altijd voorop. Dat is wat ons drijft en dat is waarin wij ons onderscheiden. Natuurlijk kun je bij ons rekenen op gedegen financiële kennis en ruime ervaring. Daar voegen wij onze persoonlijke en betrokken aanpak aan toe. Eenvoud en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeraar of product. Jouw belang komt eerst. Altijd. En daarvoor gaan we tot het uiterste.

Wij denken in mogelijkheden en veranderen die samen met jou in zekerheden! Neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek of kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken staat voor:

  • Vertrouwen en betrokken
  • Gemak en zekerheid
  • Onafhankelijkheid
  • Transparantie