Blog

In onze blogs delen we kennis en informatie over recente ontwikkelingen op het gebied van financiële planning en hypotheken. De eerste blog verschijnt binnenkort.

Hypothecaire planning. Je wilt een hypotheek afsluiten, maar jouw situatie is net wat ingewikkelder dan gangbaar? Bijvoorbeeld omdat je ondernemer bent? Omdat je vermogen hebt, of omdat je in België wilt gaan wonen? Of wil je een pand kopen om te verhuren?

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Jouw doelen en wensen staan altijd voorop. Dat is wat ons drijft en dat is waarin wij ons onderscheiden. Natuurlijk kun je bij ons rekenen op gedegen financiële kennis en ruime ervaring. Daar voegen wij onze persoonlijke en betrokken aanpak aan toe. Eenvoud en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeraar of product. Jouw belang komt eerst. Altijd. En daarvoor gaan we tot het uiterste.

Wij denken in mogelijkheden en veranderen die samen met jou in zekerheden! Neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek of kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag.

Braspennincx Financiële planning & Hypotheken staat voor:

  • Vertrouwen en betrokken
  • Gemak en zekerheid
  • Onafhankelijkheid
  • Transparantie